Mladi u agraru

Kako do sezonskih radnika i poslova? – sezonskiposao.rs

Sezonski posao je sajt na kome mozete pronaci sezonske poslove, ali i sezonske radnike.

Prvi sajt, koji Vam nudi da besplatnu mogucnost pronalaska sezonskih radnika za Vas posao, a ako vam je potreban posao ovo je sajt na kome ga mozete pronaci.

Kada udjete na sajt, dovoljno je samo pri registraciji odaberete da li ste poslodavac ili radnik, nakon registracije, u skladu sa odabirom vam izlazi ono sto vam je potebno.

Pri odabaru sekcije ,,poslodavac“, ,izlazi vam sekcija postavi oglas na kome mozete postaviti vas oglas za posao.

Ukoliko Vam se prijavi neko za posao, mozete videti osnovne informacije o njemu, ali i ocene koji su ostavili prethodni poslodavci.

Nakon Vaseg prihvatanja radnika i nakon zavrsetka posla, mozete oceniti istog radnika na sajtu i tako mu pomoci da pronadje lakse sledeci posao. U postavljanju oglasa, mozete naznaciti uslove posla, vrstu, vase kontakt podatke, nacin ali i velicinu plate/dnevnice.

Takodje, pri odabiru sekcije ,,radnik,, , na delu pronadji posao, Vam izlaze svi oglasi za posao izbaceni na sajt.

Klikom na sekciju ,,Izaberite vrstu,, izlaze vam sve vrste poslova: ugostiteljstvo, poljoprivreda, gradjevina, transport i logistika, ostalo…

Kada izaberete vrstu posla koja Vas zanima, pokazace Vam se svi oglasi za posao na nasem sajtu. Pri prijavljivanju za posao, mozete pogledati profil vaseg poslodavca i videti ocene koje je dobio od prethodnik radnika, ali i uslove posla, nacin placanja, ako i velicinu plate/dnevnice, slike i uslove posla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button