Ratarstvo i povrtarstvo

„Kako sejemo, tako ćemo i žnjeti..“

Ništa tako rašireno kao krizna finansijska vremena koja smo preživeli ne bi moglo da bude samo „puka slučajnost“. Iza svega toga se nalazi uzrok. Ništa se ne događa bez razloga.Uglavnom, razlog je ovde direktno povezan sa finansijskim navikama kada pokušavamo da žanjemo, a da nismo posejali.

Ovo ne bi trebalo pogrešno razumeti da ova strašna ekonomska vremena predstavljaju useve koje smo mi primorani da žanjemo a da ih nismo posejali. Problem je da mi sejemo pogrešnu vrstu semenja. Svi poljoprivrednici znaju da ne mogu da poseju semenje čička i da požanju žitarice.

Već duži vremenski period, velike zemlje izbegavaju da započnu poslove koji su neodgovarajući u kvalitetu i kvantitetu. Skoro svako ko ućiva u ovom hobiju pokušava da dobije bez davanja.

Ovaj problem u celosti izaziva pažnju onih koji imaju lične usluge ili proizvode da ponude i da pokažu da smo mi tamo gde smo i da smo ono što jesmo zato što smo tako sagrađeni! Ako postoji princip uzroka i posledice koji kontroliše poslovanje, finansije i prevoz, ovaj isti princip kontroliše osobe pojedinačno i određuje njihov ekonomski status.

Da li se stvari na tržištu odvijaju spontano? Presudite sami..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button