Stocarstvo i mehanizacija

Kineski traktori sve traženiji!

Ako ste u potrazi za voćarskim traktorom onda je Lovol 504N III pravi izbor za Vas! Ukoliko ipak imate veće gazdinstvo a samim tim i zahteve, Lovol 754 III će savladati sve izazove u radu, a njegove performanse oduševiće mnoge poljoprivrednike! Videćete zbog čega je jedan od najtraženijih modela u 2021. godini!

Lovol 504N III – pravi izbor za Vas!

Jedini ovlašćeni uvoznik i distributer je Mehanizacija Trgomen. Pored sektora prodaje, sa veoma velikim lagerom rezervnih delova, raspolažu mobilnom servisnom službom! Veliki broj korisnika imao je pozitivno iskustvo sa redovnim servisima koji se obavljaju u kratkom roku!

Šta kažu poljoprivrednici o Lovol traktorima?

Slobodan Šekelić , uspešan povrtar iz okoline Čačka, koji obrađuje 5 hektara zemlje, podelio je sa nama iskustvo sa Lovol traktorom nakon 1000 radnih sati.

„Preporučio bih i drugima, neće se pokajati ako zamene sa Lovolom stari traktor. Što se tiče traktora, ima 1000 radnih sati bez ikakvih problema. Rezervnih delova ima, međutim meni za sada još uvek ništa nije trebalo, servise smo redovno radili. Želim ovom prilikom da ih pohvalim na izuzetnoj saradnji!” – zadovoljno tvrdi Slobodan

Utiske Slobodana Šekelića možete pogledati klikom na LINK!

Najtraženiji model traktora u 2021. godini!

Lovol 754N III je traktor koji će vas služiti generacijama, namenjen je pre svega većim gazdinstvima. Zahvaljujući snazi motora od 75 KS i prednjoj vuči, brzo obavlja radne operacije i ima ogroman učinak na 20 ha obradive površine. Kapacitet rezervoara od 65 litara omogućiće vam da radite dugo bez stajanja, dok će vam povišen klirens (425 mm) obezbediti maksimalnu udobnost tokom vožnje. Osim traktora odličnih performansi, u sklopu osnovnog paketa dobijate i bogat paket dodatne opreme.

Lovol 754N III – u sklopu osnovnog paketa dobijate bogat paket opreme

Zahvaljujući izuzetnim rezultatima koje beleži u poslednje vreme, došlo je do značajnog porasta u potražnji ovog modela.

„Traktor je namenjen težim radovima, ali može obavljati i lakše. Ne bih imao nikakvu primedbu ni zamerku, nisu ni veliki potrošači koliko sam ja uvideo.“

Da li imate rešenje za velika poljoprivredna gazdinstva koja se bave ratarstvom?

Lovol 1304 III model koji je na naše tržište stigao 2019. godine i od tada ne prestaje da privlači pažnju i izaziva oduševljenje kod svih koji su ga videli i probali. Motor snage 130 KS (proizveden po Perkinsovoj licenci) rasterećen je šestocilindričnim agregatom, što čini ovaj model izuzetno ekonomičnim, ali i visokoefikasnim.

Rešenje za ratare – Lovol 1304 III

Sve u traktoru je podređeno maksimalnoj udobnosti tokom rada, pa sigurnosna kabina osim komfora i izuzetne preglednosti pruža i bezbednost filtriranjem ulaznog vazduha. Traktor poseduje klima uređaj koji znatno olakšava vožnju tokom leta, a samim tim i celokupan rad, a kapacitet rezervoara od 255 litara, omogućiće vam da radite nesmetano jako dugo.

Šta možemo da očekujemo u narednom periodu?

Uskoro ćemo imati u ponudi imati nove modele a to su Lovol 1104 od 110 Ks  i Lovol 854 od 85 Ks. Celokupnu ponudu naših traktora možete pogledati na sajtu www.mehanizacija-trgomen.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button