Stocarstvo i mehanizacija

Mehanizacija Trgomen: Sve od priključne mehanizacije na jednom mestu!

Pored različitih modela Lovol traktora koje smo vam predstavili u jednom od proteklih tekstova, Mehanizacija Trgomen raspolaže raznovrsnim asortimanom priključne mehanizacije, koja je uvek dostupna na stanju, time zaokružuje ceo proces i zadovoljava sve potrebe poljoprivrednih proizvođača.

Krenućemo od prednjih utovarivača!

Neizostavan deo poljoprivredne mehanizacije su prednji utovarivači. TZ modeli uz visokokvalitetne hidraulične delove i cevne spojnice zadovoljiće i najzahtevnije kupce i biti pouzdan partner i u najtežim poslovima.

Prednji utovarivači mogu da se koriste u svim vrstama utovara, slaganja ili transporta rasutih materijala kao što su zemlja, pesak, šljunak, građevinski otpad itd. Takođe mogu da se koriste prilikom utovara i istovara trupaca, svih vrsta bala, pšenice, kukuruza, paleta i ostalih materijala.  Upravljanje se vrši putem džojstika.

Celokupnu ponudu prednjih utovarivača možete pogledati na sajtu www.mehanizacija-trgomen.com

Caffini atomizeri specijalizovani za vaš voćnjak!

Mehanizacija Trgomen u svojoj ponudi brendova ističe Italijanskog proizvođača CAFFINI. U ponudi imaju vučeni atomizer ORANGE, koji je već osvojio najšire tržište zahvaljujući Caffini kvalitetu i komforu.

Blog o zaštiti voća i Caffini atomizerima: IZBOR BROJ 1 U ZAŠTITI VOĆA!

Oprema: mesingani distributer, duple mesingane brizgaljke sa antikapajućom membranom, “Comet” pumpa, podešavajući razmak između točkova, rezervoar za pranje ruku ,toplo cinkovani ventilator; 2 brzine ventilatora ;

Dvostruke mlaznice, kardansko vratilo; filter za samočišćenje. U ponudi se nalazi model od 1000L i 1500L.

Mehanizacija Trgomen u svojoj ponudi pored vučenih ima i nošeni atomizer.

Kompletnu ponudu atomizera možete pogledati na njivom sajtu
www.mehanizacija-trgomen.com

Freze za najfiniji obradu zemljišta na vašim parcelama!

Roto Freza AgroKun namenjena je za pliću obradu zemljišta i finije usitrnjavanje zemljišta u odnosu na standardne plugove, zahvaljujući rotacionim noževima. Preporuka je za korišćenje u toku vegetacije, za međurednu obradu zemljišta, kao i za preoravanje livada i pašnjaka.

Sve karakteristike Roto Freze AgroKun možete pogledati na linku
www.mehanizacija-trgomen.com

Prikolica Volcan za najbrži i najsigurniji prevoz proizvoda ili sirovina sa vašeg poljoprivrednog gazdinstva!

Mehanizacija Trgomen u ponudi ima više modela i tipova prikolica: jednoosovinske, dvoosovinske kao i tandem traktorske prikolice sa mehaničkim, hidrauličnim i pneumatskim kočenjem

Prikolica Volcan

Za sve ostale informacije o priključnim mašinama i Lovol traktorima posetite sajt www.mehanizacija-trgomen.com i kontaktirajte ih!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button