Tržište i konkursi

Savetovanje Povrtara: Posetite kompaniju Virginia d.o.o na štandu broj 28!

Tradicionalno Savetovanje za povrtare „Agrolider“ u četvrtak, 16.12.2021. u Svečanoj sali „Dionis“/kompleks Apostolović/ u Leskovcu.

Sala za posetioce je otvorena od 8.30h.

Kompanija Virginia d.o.o izložiće svoje proizvode na štandu broj 28!

Posetite nas, za sva pitanja u vezi proizvodnje povrća, prihrane, biološke zaštite stojimo Vam na raspolaganju.

Virginia doo zastupa sledeće brendove:

Pindstrup Mosebrug

Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu i tradiciji proizvodnje koja da­tira još od 1905. godine Pindstrup supstrati izbor su profesionalnih proizvođača u više od stotinu zemalja sveta. Najbolja potvrda kvaliteta jeste da je i kod nas za svega ne­koliko godina, Pindstrup preuzeo primat na tržištu. Prepoznatljiv po izgledu ambalaže, uveliko je postao prvi iz­bor svih proizvođača širom zemlje kojima su sigur­nost u proizvodnji i rast prinosa prioriteti.

Pindstrup

NiritSeeds Israel

Nirit Seeds Ltd. je izraelski proizvođač semena osnovan sa ciljem da istražuje, vrši ukrštanja i selekciju, proizvodi i distribuira najnaprednije hibride povrća. Niritovi selekcioneri, čije je bogato iskustvo rezultat višegodišnjeg profesionalnog rada, mogu se svrstati u red najboljih svetskih stručnjaka na polju ukrštanja i selekcije hibrida. Nirit Seeds Ltd. ostvaruje izuzetno zapažene rezultate na svetskom tržištu u plasmanu svojih semena. Niritovi hibridi isprobani su i testirani u vrlo strogim uslovima i danas se uzgajaju u više od 70 zemalja sveta, na svim kontinentima. Nirit Seeds i dalje svakodnevno ulaže u istraživanje i razvoj sa ciljem da svojim kupcima ponudi seme budućnosti.

NiritSeeds

ICL Fertilizers

Naziv kompanije ICL SF / Everris (nekad Scotts) možda jeste nov, ali asortiman proizvoda, kojim se pozicionirao na svetskom tržištu, je odavno dobro poznat i renomiran. Everris je deo ICL grupe – globalnog lidera u proizvodnji najkvalitetnijih specijalnih đubriva i hemijskih komponenti za specifične namene.

Inovativne tehnologije ICL-a omogućavaju preciznije snabdevanje biljke neophodnim hranljivim makro i mikro elementima u procesu rasta biljaka. Ova visoka efikasnost je obostrano korisna i za proizvođače i za životnu sredinu, a dobro je poznato da je zdrav odnos između ova dva, danas ključni aspekt uspeha.

ICL Fertilizers

Biobest

Biobest je začetnik i lider primene košnica bumbara u procesu oprašivanja paradajza i drugih useva u zatvorenom prostoru. Inovator je u biološkoj zaštiti useva, primenom bioloških mera borbe, kao jedinog efikasnog načina kontrole pojedinih štetočina poput bele leptiraste vaši, tripsa i dr.

Biobest košnica bumbara

Politiv Israel

Politiv plasteničke folije doprinose stvaranju kontrolisanog unutrašnjeg okruženja, smanjujući uticaj spoljne sredine. Kontrolom uslova proizvodnje i mikro- klime unutar plastenika, stvaraju se pogodni uslovi za postizanje viših prinosa i boljeg kvaliteta proizvoda. Kvalitetna Politiv folija ima bitan uticaj na svetlost, temperaturu, relativnu vlagu i fizičku zaštitu useva.

Pored istaknutih i dobro poznatih brendova na tržištu Srbije, tu su i Orosco, Ramiro Arnedo, LuckyAgro, Verim Ziraat, JoeunSeeds.

Vidimo se na Savetovanju Povrtara!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button