Tržište i konkursi

Ukusi moga kraja: Prijavite se na konkurs i postanite deo najprodavanijeg brenda domaćih proizvoda!

Ukusi moga kraja pravljeni su u različitim krajevima naše zemlje, u skladu sa tradicijom i umećem lokalnih malih proizvođača koji su majstori zanata.

Kompanija Mercator-S vas poziva da posetite web sajt www.ukusimogakraja.rs i prijavite se na konkurs koji je otvoren od 20. marta do 20. maja 2023. godine.

Kompanija Mercator-S, koja je pokrenula ovaj jedinstveni biznis model usmeren na jačanje malih proizvođača i privrede Srbije, već osam godina ulaže u ideju da se autentični proizvodi vrednih srpskih privrednika nađu na što više trpeza širom zemlje.

Svako ko pravi domaće, autentične proizvode i voli svoje rodno mesto, dobrodošao je da se upiše na mapu najboljih ukusa Srbije! Imate jedinstvenu priliku da se Vaš proizvod nađe na policama maloprodajnih objekata kompanije Mercator-S. Sve što trebate da uradite jeste da posetite sajt www.ukusimogakraja.rs i popunite formular.

Opšte uslove i kriterijume konkursa Ukusi moga kraja možete pročitati OVDE.

Nakon što ste pročitali uslove i posetili sajt, potrebno je popuniti prijavu o Vašoj firmi/kompaniji sa osnovnim podacima i priložiti potrebne dokumente koji su jasno naznačeni.

Takođe, potrebno je uneti podatke o proizvodu koji su naznačeni na sajtu www.ukusimogakraja.rs, priložiti fotografije proizvoda, sa navedenim mesečnim proizvodnim kapacitetima.

Jednostavno, zar ne?

Možete se prijaviti u sledećim kategorijama:

  • Sir
  • Trajne kobasice
  • Brašno mleveno na kamenu
  • Voćna vina
  • Sušeno voće i povrće
  • Ostale kategorije

O najprodavanijem brendu domaćih proizvoda

Ukusi moga kraja su linija tradicionalnih srpskih proizvoda koja je na početku brojala samo 6 privrednika i 24 proizvoda, a danas ima 40 proizvođača i više od 200 najlepših domaćih namirnica, raznih ukusa, prelepih krajeva, jedinstvenih recepata i neverovatnih ljudi.

Dakle, Ukusi moga kraja su velika priča koja se sastoji od mnogo malih. A svaka od tih malih priča je zapravo velika priča. Na mapi Ukusa moga kraja ima raznih ukusa, prelepih krajeva, jedinstvenih recepata i neverovatnih ljudi. Svako od njih je unikat, ali postoji nešto što im je svima zajedničko: strast prema onome što rade i ljubav prema svom kraju.

To su majstori zanata koji su uspeli da ono najbolje iz svog kraja pretoče u ukuse o kojima se priča. Sve ono izrečivo i neizrečivo, sva ljubav i sav trud, sve lepote i sve male tajne, sve to staje u ono što oni stvore i što se nađe na trpezema širom Srbije. Onda se te priče dožive kroz ukuse, dele sa najmilijima i šire se dalje, kao dobra vest.

Tako priča Ukusa moga kraja stalno raste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button